Seminyak, 7 juli

Klockan ringde tidigt eftersom vi skulle bli bjudna på frukost idag. Nicoles kusin har precis flyttat hit med sin man (Australiens bästa barista och fyra i världen) och håller på att öppna ett cafe i Seminyak. Vi mötte upp dom på populära Sisterfields och avnjöt en fantastisk frukost med ordentligt kaffe och en riktigt god acaibowl! Väldigt trevliga människor som berättade allt om hur det var att flytta från storstads Sydney till lilla Seminyak på Bali. När vi var mätta och belåtna sa vi hejdå och styrde stegen mot en Beach club som kallas Potato Head. Det är en väldigt populär och stor club som ligger precis vid Seminyak strand. På grund av höga vågor och rips så har de en pool med utsikt över havet som man får bada i och en poolbar som erbjuder fina drinkar och god mat. 

Vi hittade vår plats bakom poolbaren och där befann vi oss i vattnet från kl 11 am till 4.30 pm. Vi pratade med ett stort sällskap från Sydney och Adelaide som gav oss massor med tips att göra på Bali. Rätt som det var dök Daniel, Adam, Philip och Daniels syster Johanna upp och gjorde oss sällskap. Även Charlotte (som jag och Line reste med på östkusten) och hennes vän kom och drack både drinkar, öl och cider med oss. Efter 5,5 timmar i vatten, skrynkligare än russin, bestämde jag och Nicole oss för att vi inte kunde bli renare och började bege oss till vårt hotell. 

Ett pitstopp på ett veganskt cafe blev det innan vi begav oss hem för att göra oss i ordning för kvällens bravader. Det blev pre's i vårt lilla rum, med både djupa diskussioner och snap! Vi mötte sedan upp Daniel, Adam, Philip och Johanna på en restaurang där det blev drinkar. Drinkarna avancerades senare till shots på Motel Mexicola där vi hängde tills stället var tomt på folk. Då hade vi två val, sängen eller dansgolvet. Svårt val?! Knappast! Vi hamnade på La favela där vi sopade golvet resten av kvällen med våra fantastiska dansmoves. Efter denna helt otroliga och rolig dag somnade jag och Nicole i princip i samma sekund som vi såg våra extremt sköna sängar! 









Everyday, Indonesien | |
Upp